Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da üç eksik

25 Ocak 2018, 18:02 - Okunma: 1488

İkinci yarının ilk maçında üst sıralarda bulunan Bayrampaşa karşısında galip gelerek tırmanışını sürdüren Batman Petrolspor, Haftasonunda deplasmanda karşılaşacağı Yomraspor maçına üç as oyuncusundan yoksun hazırlanıyor.

Sakatlığı bulunan Halil Aşut’un yanısıra, gribal enfeksiyonu bulunan Emre Aydın ve kart cezalısı Celal Aras bu maçta oynayamayacak.
Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “İkinci devrenin ilk maçı olan Bayrampaşaspor ile; hem mücadele, hem tempo, hem de kazanma arzusuyla oynadığımız maçta taraftarlarımızın da 12. Gücümüz olarak oyuna dahil olmasıyla kazandığımız 3 puandan dolayı sevinçliyiz. Maçtan sonra taraftarlarla yaşanmış olan tartışmalar hepimizi üzmüş olmasına rağmen, bizler aile içinde olan sıkıntılarımızla birlikte daha da güçlenerek, birleşerek ve kenetlenerek çıkacağımıza olan inancımızla birlikte hafta sonu oynayacağımız Yomraspor maçına takımımız en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Öte yandan Halil Aşut’un alt adale sakatlığı tedavi edilerek maç saatine kadar oynaması netleşecektir. Emre Aydın Ağır Gribal enfeksiyon geçirdiğinden dolayı, Celal Aras ise çift sarı kart cezalısı olarak bu hafta Yomra maçında yer almayacaktır. Takımımız oynayacağı bu zorlu Yomra deplasmanında puan ve puanlar almayı hedeflemektedir” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=