Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


‘Petrolspor’a hiçbir Batmanlı zarar vermemeli’

25 Ocak 2018, 18:00 - Okunma: 3064

Petrolspor ve Bayrampaşaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili Genç 72 Taraftar Grubu Başkanı Tarık Aslan'dan Açıklama geldi.

Ortak paydanın Petrolspor’a destek olduğunu belirten Aslan, “Geçtiğimiz hafta sonu Bayrampaşaspor ile oynadığımız karşılaşma sonrasında kesinlikle tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır. Konu hakkında sosyal medyada yer alan gerek kardeşliğimize gerekse birlik ve beraberliğimize yakışmayan haberleri ve paylaşımları üzülerek okumakta takip etmekteyiz. Kendine Batmanlıyım diyen hiç kimsenin iyi bir ivme yakalayarak zirve tırmanışını sürdüren takımımıza engel olmaya, zarar vermeye hakkı yoktur diye düşünüyoruz. Ortak paydamız sen-ben değil, bu takımı nasıl daha iyi destekleyebiliriz olmalıdır. Bizim Genç72 Taraftar Grubu olarak yakın geçmişte olduğu gibi önümüzdeki maçlarda da tek gayemiz sadece ve sadece tribünde takımımıza destek, rakiplere baskı unsuru oluşturup iliklerine kadar deplasman atmosferi yaşatmaktır. Bunun dışında sözlü ya da fiili bir şekilde gerçekleştirilen ve centilmenliğe asla sığmayan her türlü girişim, 58 yıllık tarihi olan güzide kulübümüze ve büyük camiamıza zarar verdiğini bilinmesini isteriz.
Şiddet hakaret ve küfürü benimsemiş ve bunu bir maharet gibi gören futbolsever kisvesi altındaki holiganların aramızda bulunmayışı biz Genç72 Taraftar Grubunu ziyadesiyle gururlandırmaktadır. Özellikle sosyal medyada kulübe 20-25 yıl emek vermiş, kendini bilen, çoğu esnaf ve aile babası olan bizleri düşman gibi gören şahıslara yine olgunlukla yaklaşmayı kendimize görev, onları da kardeşimiz olarak gördüğümüzü tüm Batman spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=