Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Futbolun kalbi Diyarbakır'da attı

24 Ocak 2018, 18:04 - Okunma: 1346

‘Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim, Kalıcı Gelir Kaynakları, Altyapı Sorunları ve Çözüm Önerileri’ paneli Diyarbakır’da yapıldı.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ilk kez düzenlenen “Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim, Kalıcı Gelir Kaynakları, Altyapı Sorunları ve Çözüm Önerileri” panelinde Türkiye’nin önemli spor adamlarını ve bölge kulüpleri Diyarbakır’da biraya geldi. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’ın da katıldığı panele Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu kulüpleri, spor adamları, antrenörler, kent yöneticileri, belediye başkanları yer aldı. Panelde kulüplerin yaşadıkları sorunlar ele alındı.
SPOR CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI
Büyükşehir Belediyesi’nin merkez Yenişehir İlçesi’ndeki yeni kongre başlayan panele TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir’in yanı sıra Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın eski yıldızı Tuncay Şanlı, eski Milli ve Galatasaraylı Futbolcu Mehmet Gönülaçar konuşmacı olarak katılarak futbolun ve bölgenin futboldaki son durumu ele alındı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=