Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor forvetine kavuştu

22 Ocak 2018, 18:40 - Okunma: 1453

Transfer dönemini Bayburt Grup Özel İdarespor’un forvet oyuncusunu kadrosuna katarak kapatan Petrolspor, hücum hattını güçlendirdi.

TFF 3.Lig 1. gurupta başarılı bir sezon yaşayan Petrolspor, ligin 2. devresi için kadrosunu 6 yeni oyuncuyla güçlendirdi. Orta saha ve forvet transferlerini gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlıların son transferi ise Bayburt Grup Özel İdarespor’da top koşturan Hüseyin Ali Pala oldu. 1.90 metrelik uzun boyuyla dikkat çeken 28 yaşındaki forvet oyucu Pala, hava topu hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Bayburt Grup Özel İdarespor’da çıktığı 11 resmi müsabakada 2 gol atan Pala, Petrolspor’un gol hattına önemli bir katkı sağlayacağı tahmin ediliyor
‘GOL YOLLARIMIZI ZENGİNLEŞTİRDİK’
Devre ararsında 6 yeni oyuncuyu renklerine bağladıklarını belirten Petrolspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “takımımıza kazandırdığımız 6 oyuncu ile gücümüze güç kattık. 6 yeni oyuncunun 2’si forvette görev alan oyunculardır. Takımımızın ileri hattını daha da güçlendirdik. Aramıza en son katılan Bayburt Grup Özel İdarespor’da top koşturan Hüseyin Ali Pala oldu. Bu oyuncumuz en kısa zamanda takıma uyum sağlayıp müsabakalarda bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=