Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor iyi başladı 2-0

21 Ocak 2018, 18:35 - Okunma: 1307

Sezonun ilk yarısının son maçlarında gösterdiği performans ile Play Off için umutlarını arttıran Batman Petrolspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında ağırladığı güçlü rakibi Bayrampaşa’yı her iki yarıda bulduğu gollerle devirdi.

 Çok sayıda taraftarında izlediği karşılaşmadan üç puanla ayrılan evsahibi Kırmızı-Beyazlı ekip, 29 puanla 4. Sıraya yükseldi. Rakiplerin puan kaybettiği haftada aldığı galibiyetle moral bulan Petrolspor, iyi futboluyla da göz doldurdu. Karşılaşmada ilk tehlikeli atak, maça iyi başlayan konuk ekipten geldi. 5. Dakikada gelişen Bayrampaşa atığında Hüseyin’in ortasında Güray’ı kafa vuruşu az farkla auta gitti. Oyunda dengeyi sağlayan Petrolspor, 20. Dakikada öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Atilla’nın iyi ortasına yükselen Reha Kurt, kafayla topu Bayrampaşa filelerine bıraktı: 1-0. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya kontrollü başlayan Petrolspor, iyi futbolunu sürdürdü. Rakip ataklarını başarıyla karşılayan evsahibi ekip, 60. Dakikada farkı ikiye çıkardı. Günün başarılı isimlerinden Atilla’nın pasıyla topla buluşan Emre Bayram’ın sert şutu, ikinci kez rakip fileleri havalandırdı: 2-0. Maçın 74. Dakikasında ikinci sarı kartı gören Celal Aras, Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda her eki takımın çabaları skoru değiştirmedi ve maç Petrolspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=