Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor, ikinci yarayı sıkı hazırlanıyor

04 Ocak 2018, 18:26 - Okunma: 1062

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında bir süredir Antalya Limak Arcadia otelde 1. Etap kamp çalışmalarını sürdüren Batman Petrolspor, önceki gün ikinci etap çalışmalarına başladı.

Takımın, Teknik Direktör Tarık Yurttaş nezaretinde günde çift antrenman yaptığını ve idmanların neşeli bir şekilde sürdüğünü belirten As Başkan ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “İkinci Etap kampımızda çalışmalarımıza başlarken belirli aralıklarla yapacağımız 4 hazırlık maçıyla takımı ligin 2. Devresine hazır hale getireceğiz. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmamakta olup, Hazırlık maçları tarihleri sırasıyla; 5 Ocak’ta Tepecikspor, 7 Ocak’ta Diyarbekirspor, 9 Ocak’ta Payasspor ve 11 ocak tarihinde de Arsinspor ile yapılacaktır. Öte yandan takımımıza yeni transfer olan Hakan Soylu da 2. Etap kamp çalışmalarına katılmıştır.  Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizle birlikte devam etmektedir. Teknik heyetimizin ihtiyaç duyduğu nokta transferler yaparak transferi kapatmayı hedefliyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=