Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Play Off’a adım adım 3-0

17 Aralık 2017, 17:29 - Okunma: 1391

Ligde yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Batman Petrolspor, sahasında ağırladığı zayıf rakibi Çatalcaspor’u da yenerek Play Off’a bir adım daha yaklaştı.

10 maçtır yenilmeyen Petrolspor, bu sürede 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak grupta 5. Sıraya yükseldi. Karşılaşmayı, Vali Ahmet deniz, 21. Dönem batman milletvekili Burhan İsen, Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, STK başkanları ve kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Petrolspor taraftarları yine 90 dakika boyunca takımını destekleyerek galibiyette pay sahibi oldu. Maça hızlı başlayan evsahibi Petrolspor, 7. Dakikada öne geçti. Bu dakikada Halil Aşut’un cezasahasına kullandığı serbest vuruştu kimse topa dokunamayınca, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0. Her iki takımın çabaları skoru değiştirmedi ve ilk yarı evsahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da daha istekle olan taraf Petrolspor oldu. 67’inci dakikada Samed’in ortasını şık bir plase ile ağlara yollayan Yusuf, takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. Rahat bir oyun sergileyen Petrolspor, 73. Dakikada farkı üçe çıkardı. Bu dakikada bu kez ikinci gölün tam tersi oldu ve Yusuf ortaladı, Samed ise tamamlayan isim oldu: 3-0. Petrolspor bu sonuçla 26 puanla 5. Saraya yükselirken, Çatalcaspor ise son sıraya indi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=