Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’dan buraya kadar 2-0

14 Aralık 2017, 18:53 - Okunma: 1568

Batman Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında karşılaştığı Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’a ikinci karşılaşmada da yenilerek kupaya veda etti.

Konya’da oynanan karşılaşma evsahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanırken, Konya ve çevre illerde yaşayan az sayıdaki Batmanlı sporsever, tribünde Petrolsporu destekledi. Batman’da oynanan ilk maçı farklı kazanan evsahibi Konyaspor’un yanısıra, Petrolspor da yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı sahaya. İlk yarıda daha çok topla oynayan Atiker Konyaspor, Petrolspor kalesinde etkili oldu. 17. Dakikada Vedat’ın sert şutu direğin dibinden auta çıktı.  28’de Baran Basut’un rakip ceza sahasına girmeden çektiği şutu, kaleci Patrik Carlgren kurtardı. Dk. 53, ceza sahası içinde topla buluşan Malick Evouna, altıpas üzerinden kaleye çektiği şutu, çizgi üzerinden Fahri Küçükkurt çıkardı. Evsahibi takım Konyaspor, 60. Dakikada öne geçti. Bu dakikada Eze’nin pasıyla cezasahasına giren Evouna sert vurdu ve topu Petrolspor ağlarına gönderdi: 1-0. 68’inci dakikada Ceza sahası içinde topla buluşan Musa Araz, sol çaprazdan şutunu kaleci Ahmet kurtardı. 75. Dakikada gelişen atakta Savaş’ın ortasına altı pas çizgisi üzerinden İsmail sert vurdu ve takımını iki farklı öne geçirdi: 2-0. Kalan9 dakikalarda başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor ilk 16’ya kalan takım oldu.      
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=