Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Lidere diş geçiremedi 1-1

03 Aralık 2017, 20:03 - Okunma: 1681

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından siz ettiren Batman Petrolspor, sahasında ağırladığı lider Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında öne geçmesine karşın, galibiyeti koruyamadı.

Maçı, Vali Ahmet Deniz, kurum müdürleri ve kulüp yöneticileri de izledi. Petrolspor yönetiminin maçın ücretsiz olduğunu açıklaması ve maçın TRT Kürdi kanalınca canlı olarak yayınlanmasına rağmen maça ilgi büyük oldu. Üst sıralara tırmanmak için 3 puanı hedefleyen evsahibi Petrolspor, oyuna hızlı başladı. 12. Dakikada gelişen atakta kazanılan serbest vuruşu Halil kullandı. Topa iyi yükselen Samed’in kafa vuruşu Manisa ağlarını havalandırdı: 1-0. Beraberlik için kontrataklarla Petrolspor kalesine gelen konuk ekip, ilk yarının son dakikalarında skoru eşitledi. 43. Dakikada Umut’un ortasına iyi yükselen Erhan, skora dengeyi getirdi: 1-1. İkinci yarıda her iki takımın da atakları sonuçsuz kalınca, birer puanı paylaştılar.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=