Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Rakip, kupada son şampiyon

28 Kasım 2017, 18:40 - Okunma: 1267

Batman Petrolspor Ziraat Türkiye kupasında bugün saat 13.00’te Süper Ligin güçlü ekiplerinden ve kupanın son şampiyonu Atiker Konyaspor’u ağırlayacak.

Petrolspor’da hedef, ilk maçta avantaj elde etmek. Ligde hafta sonu Kozan Belediyespor’u 4-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün 16 Mayıs Şehir Stadında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Batman Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, hedeflerinin bugün sahalarında karşılaşacakları Atiker Konya karşısında avantajlı bir skor elde etmek olduğunu söyledi.
‘GÜCÜMÜZÜ TARAFTARLARDAN ALIYORUZ’
Takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğunu ifade eden Teknik Patron Yurttaş, “Bugün saat 13.00’te Atiker Konyaspor ile oynayacağımız kupa maçına tüm Batman halkını davet ediyoruz. Gücümüzü taraftarlarımızdan alıyoruz. Onlarla her zaman güçlüyüz, güçlü olmaya da devam edeceğiz. Her zaman yanımızda olan ve bize destek veren taraftarlarımızı kupa maçında da yanımızda görmek istiyoruz. İyi bir hava yakalayan Batman Petrolspor’u  bu maçta yalnız bırakmayalım ve tribünleri dolduralım” dedi.
KARŞILAŞMA A SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK
Türkiye kupası 5. turunda 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ile Süper ligi ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakaların ardından rakiplerini kupanın dışında bırakan ekipler son 16 tura yükselecek. Türkiye Ziraat Kupası 5. tur maçında oynanacak Batman Petrolspor-Atiker Konyaspor karşılaşması naklen yayınlanacak. Bugün saat 13.00’te oynanacak maç A Spor ekranlarında canlı yayınlanacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=