Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediyespor’a yeni taraftar grubu

23 Kasım 2017, 19:25 - Okunma: 1789

Uzun yıllar boyunca tribünlerde Petrolspor’a destek veren emektar isimler, kurdukları yeni oluşum Genç 72 taraftar grubuyla, Batman Belediyespor’a tam destek vermeye başladı.

Takımlar sahada ter dökerken, tribünde güç olmaya geldiklerini ifade eden tribün liderlerinde Süleyman Kasap, “Yıllarca tribünlerde takımlarımıza destek verdik. Verdiğimiz kısa bir aranın ardından yeniden desteğimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şuanda Batman Belediyespor’un futbol ve hentbol takımlarına elimizden geldiğince tribünden katkı sağlamaya çalışıyoruz. Maşallah, her iki takımımızda başarılı sonuçlar alarak bizi mutlu ediyor. Yeni oluşumumuzda çok değerli arkadaşlarımız bulunuyor. Grup olarak, kısa sürede tribün desteğimizi farklı spor dallarına ve takımlarımıza da vereceğiz. Bilinmesini isteriz ki, Batman sporunun başarılarını daha gür sesle duyurmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=