Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Engellilerde Küçükçekmece hazırlıkları

21 Kasım 2017, 20:36 - Okunma: 1323

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. liginde mücadele eden Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, 3 Aralık Pazar günü konuk edeceği Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübü maç hazırlıklarına başladı.

Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübüyle 3 Aralık Pazar günü saat 12.00’ da Batman Atatürk kapalı spor salonunda oynayacak olan Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı bu maçın hazırlıklarını 1 Aralık Cuma gününe kadar sürdürecek.
Küçükçekmece Dostluk Engelliler Spor Kulübü maç hazırlıklarıyla ilgili konuşan Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, “ hocamızın gözetiminde bu günden itibaren 1 Aralık Cuma gününe kadar sporcu arkadaşlarım bu maçın hazırlıklarını yapacaklar. Hedefimiz rakibimizi en iyi şekilde ağırlayarak misafirperverliğimizi göstereceğiz ve sahada mücadele ederek galip gelmektir” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=