Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Ampute’de ilk galibiyet

20 Kasım 2017, 19:05 - Okunma: 1286

Batman’ı Amupet 1. Futbol liginde temsil eden Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü, Aydınkonak semt sahasında konuk ettiği Trabzon Ortahisar Belediyespor takımını 2-1 yenerek ilk galibiyetin aldı.

Alınan galibiyetin tesadüf olmadığını belirten Yaşam Boyu Engellileri Koruma ve Spor Kulübü Başkanı Vedat Çoban, başarılarının devamının geleceğini söyledi. Başkan Çoban, “Kendi sahamızda ligin 2. haftasında galip gelmemiz bizler için büyük bir moral oldu. Geçen haftada hakkımız yenildi. Lig bizim için yeni başladı. Batman ekibi olarak her zaman ilimize gelen takımları en iyi bir şekilde ağırlayıp gönderiyoruz. Galibiyetten çok dostluğun kazanması çabasındayız” diye konuştu.
DOMİNOS PİZZA TAKIMLARI AĞIRLADI
Maçtan sonra Batman ve Trabzon takımlarını ağırlayan ilimizin saygın firmalarından Domino’s Pizza, spora ve engellilere anlamlı yemek jestinde bulundu. Takımları ağırlayan Domino’s Pizza yetkililerinden Hamza Aydın, “Ampute takımlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli kardeşlerimize herkesin destek olmasını istiyoruz. Yine misafirimiz olan Trabzon Ortahisar Belediyespor takımını da ağırladık. Yaklaşık 40 sporcu ve idareciyi öğle yemeği yiyerek memnuniyetlerini dile getirdiler” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=