Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batmanlı hakemlere 3. lig ve BAL’da görev

17 Kasım 2017, 18:40 - Okunma: 2195

Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu TFF 3.Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde oynanacak maçlarda Batman Bölgesi C Klasman hakemlerinden Mehmet Terece ve Batman Bölgesel hakemlerinden Ali Alkan görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu çeşitli liglerde oynanacak maçlarda Batman Bölgesi hakemlerini görevlendirdi. Batman Bölgesinden Mehmet Terece TFF 3.Ligde, Ali Alkan ise Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde düdük çalacak. TFF 3.Lig 3.Grupta Tekirdağ Spor ile Sultanbeyli Spor arasında oynanacak olan karşılaşmada Batman Bölgesinden 1 hakem görev yapacak.
MEHMET TERECE NAMIK KEMAL’E ATANDI
18 Kasım Cumartesi günü Namık Kemal Stadında oynanacak karşılaşmada, Batman Bölgesi hakemlerinden C Klasman hakemi Mehmet Terece düdük çalacak, Elazığ ve Adıyaman Bölgesi yardımcı hakem Adnan Akbulut ile Eren Özçelik bayrak sallayacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mülazım Argız olacak. Bu mücadeleyi yönetecek olan başarılı hakemimiz Mehmet Tereceye şans dileyip başarılar dileriz.
ALİ ALKAN KARS’TA GÖREV ALACAK
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta Kars 36 Spor ile Zağnos Spor arasında oynanacak olan zorlu mücadeleyi Batman Bölgesel hakemlerinden Ali Alkan düdük çalacak. Ali Alkan’ın yardımcılıklarını Muş ve Bitlis Bölgesel hakemlerinden Muammer Emre ile Serhat Güzel bayrak sallayacak. Maçın dördüncü hakemi Çağrı Akçınar olacak.
Kafkas Ünv. Prof. DR. Aba Müslüm Güven Stadyumundaki karşılaşma 19 Kasım Pazar günü oynanacak. Bu zorlu ve kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren müsabakaya Ali Alkan hocamıza şans ve başarılar diliyoruz.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=