Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor kupada tutulmuyor 2-1

25 Ekim 2017, 20:09 - Okunma: 1479

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında sahasında ağırladığı Denizlispor’u yenmeyi başaran Batman Petrolspor, adını bir üst tura yazdırdı.

Karşılaşmaya ilgi bir hayli fazlaydı. Taraftarlar her zaman olduğu gibi Atatürk Parkında biraraya gelerek stada kadar yürüdü. Bir önceki turda Süper Lig ekiplerinden Göztepe’yi yenerek büyük sükse yapan Petrolspor, bu kez TFGF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’u da safdışı bıraktı. Açık tribünlerin de dolduğu karşılaşmaya hızlı başlayan Petrolspor, henüz üçüncü dakikada öne geçti. Bu dakikada kazanılan serbest atışta topa iyi yükselen Celal, Denizlispor filelerini havalandırdı: 1-0. Beraberlik golü için Petrolspor kalesine yüklenen Denizlispor, 30. Dakikada skora dengeyi getirdi. Hızlı gelişen konuk ekip atağında kale sahasında topla buluşan Cihan, zorlanmadan topu Petrolspor filelerine bıraktı: 1-1. İkinci yarıda da başka gol olmayınca, karşılaşmanın 90 dakikalık süresi bu skorla sona erdi. Uzatma dakikalarının başında, 93. Dakikada Petrolspor bir kez daha öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Reha dokundu ve skoru ilan etti: 2-1. Petrolspor Ziraat Türkiye Kupasında büyük bir başarıya imza atarak adını 5. Tura yazdırdı. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=