Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Eren’e Petrolspor forması

20 Ekim 2017, 09:41 - Okunma: 1490

Batman Petrolspor Kulübü Asbaşkanı Abdüllatif Gökdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ederek, kendisine 72 sırt numaralı ve üzerinde ‘Halil Eren’ yazılı forma hediye etti.

 İl Müdürü Halil Eren’in Petrolspor müsabakalarında ve Batman Gençliğine büyük katkılarının olduğunu belirten Asbaşkan Gökdemir, “Batman’da Geçlerimize ve tüm spor branşlarında yapılan faaliyet ve etkinlikler takdire şayandır. İl Müdürümüzün Petrol kenti Batman’a tesis yatırımlarında, sportif, kültürel ve diğer gençlik çalışmalarındaki girişimlerini yakından takip ediyoruz. Kendisini Petrolspor kulübü olarak tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
‘PETROLSPORA HERKES DESTEK OLMALI’
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, yapılan ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu belirterek forma hediyesi için teşekkür etti. İl Müdürü Eren; “Petrolspor 7’den 77’ye herkesin takımıdır. Üzerimize düşeni gönülden yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Takımımız 3. Ligi değil, daha üst ligleri hak ediyor. Bunun için Batman halkı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. İnşallah 2017-2018 futbol sezonunda 2. Lige çıkarız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=