Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Belediye Hentbolda liderliği sevdi

16 Ekim 2017, 19:23 - Okunma: 1258

Batman Belediye Spor Hentbol takımı, mücadele verdiği Erkekler 1. lig maçlarının dördüncüsünden de galip gelerek liderliğini sürdürdü.

8 puanla ligde 1. sırada olan takımın performansı yüzleri güldürdü. Erkekler 1. Liginde kentimizi temsil eden Belediyespor Hentbol takımı 4. hafta karşılaşmasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü ağırladı. Batman Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile birlikte izlediği müsabaka 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynandı. Kendi sahasında ve seyircisinin coşkusuyla ilk yarıyı 28 -14 gibi bir üstünlükle kapatan Batman Belediyespor Hentbol Takımı, Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 52 -28 gibi bir skorla yenerek liderliğini devam ettirdi. Ligde namağlup unvanı ile yoluna engelsiz devam eden Batman Belediyespor Hentbol Takımı’nın performansı ve seyirci desteği, hedefler konusunda umutları artırdı. Şovları ve coşkularıyla takımlarına sürekli destek veren seyirciler, takımı ataklar konusunda moral verip ve motive etti. Maçın başından bitimine kadar üstün oynayıp, güzel oyun sergileyen Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, maçı izlemeye gelen coşkulu seyirciler tarafından uzun bir süre ayakta alkışlandı. Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı 5. haftadaki rakibi, deplasmanda Kırşehir temsilcisi Ahi Evran Üniversitesi olacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=