Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’da sağlık, Medicalpark’a emanet

20 Eylül 2017, 19:39 - Okunma: 2031

Batman Medicalpark Hastanesi geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Batman Petrol Spor Kulübünün Sağlık Sponsorluğunu üstlendi.

 Önceki gün Batman Petrol Spor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolculardan oluşan heyet, Batman MedicalPark Hastanesi yönetimini ziyaret etti. Yeni Sezon için Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzalandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Batman Petrol Spora sağlık alanında katkı sunan MedicalPark Batman Hastanesi spora ve sporcuya destek çıktı. MedicalPark Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş, sporun insan sağlığındaki önemini vurgulayarak, sağlık olunca başarının da kaçınılmaz olduğunu belirtip önümüzdeki sezon için Batman Petrol Spor Kulübüne başarılar diledi. Kulüp başkanı Sayın Ekrem Konaç ise, MedicalPark Batman Hastanesi ile yapılan anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek insan sağlığına verilen hizmette öncü olan Medicalpark Batman Hastanesine ve Genel Müdür Yavuz Selim Baş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=