Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


PETROLSPOR – GÖZTEPESPOR MAÇI BUGÜN

19 Eylül 2017, 18:40 - Okunma: 1293

Türkiye kupası 3. kademe maçında Göztepespor ile eşleşen Petrolspor’un maçı bugün saat 14.30’da...


İlimizi 3. ligde temsil eden Petrolspor, Ziraat Türkiye kupası maçında Süper lig ekiplerinden Göztepespor ile karşılaşacak. Bugün saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşma A spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
Hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Petrolspor kendi tesislerinde kampa girerken, takımda sakat olan Atilla dışında eksik bulunmuyor. Güçlü rakipleri karşısında tur atlamayı hedefleyen Petrolspor tarihinde ilk defa süper lig ekibi ile resmi maça çıkacak.
“TUR ATLAMAK HEDEFİMİZ CENTİLMENLİK VAZGEÇİLMEZİMİZ”
Batman tarihinde ilk defa süper lig ekibi ile resmi bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, tüm sporseverleri maça davet etti.
Ligde istekileri sonuçları alamadıklarını deplasmanda Kemerspor’dan 1 puan alarak moral bulduklarını belirten Başkan Ekrem Konaç, “Öncelikle bizlere değer verenlere teşekkür ediyorum. Batman’da başarı konusunda bir hasret var. Ligde zorlu maçlar bizleri bekliyor. Göztepespor maçında hedefimiz tur atlamak ama centilmenlikten vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımızdan ricamız Batman’a gelen tüm takımlar olduğu gibi Göztepespor’da bizim misafirimizdir. Batmanlıların misafirperverliğini tüm Türkiye’ye göstermemiz gerekir. Taraftarlarımızdan ricamız küfürsüz ve hiç taşkınlık yapmadan karşılaşmayı izlemeleri ve centilmenlik çerçevesinde Petrolspor’u desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=