Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Başarılı sporcular ödüllendirildi

14 Eylül 2017, 18:44 - Okunma: 1227

Batman Belediye Spor Kulübü bünyesinde yer alan çeşitli spor dallarında dereceye girenler Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy tarafından ödüllendirildi.

 Belediye Başkanlık Sarayında sporcuları ağırlayan Başkan Vekili Aksoy, spora ve sporcuya tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Yapılan çalışmaların meyvelerini kısa sürede almaya başladıklarını belirten Başkan Vekili Aksoy, muay thai spor dalında Batman'ı ve Batman Belediye Spor Kulübünü temsilen Fransa'da yapılacak olan müsabakalara katılmaya hak kazanan Mazlum Arığ,  kadın futbol takımında olan ve U7 kategorisinde milli takım kadrosuna alınan Zeynep Acar, iki kolunu ve bir bacağını geçirdiği trafik kazasında kaybeden ve yüzme sporu ile uğraşarak hayatla bağlarını güçlendiren Yusuf Oğur’a çeşitli hediyeler verdi.
OĞUR’A BİYONİK KOL UMUDU
Sporcuların kabulü esnasında,  Batman Medical Park yönetim kurulu üyelerini de makamında kabul eden Başkan Vekili Aksoy,  fiziksel engelli yüzücü Yusuf Oğur'a sosyal sorumluluk kapsamında yarısı Belediye tarafından,  yarısının da Medical Park Hastanesince karşılanmak üzere biyonik kol takılması için teklifte bulundu. Teklife sıcak baktıklarını belirten Medical Park yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vekili Aksoy'u bu örnek yaklaşımından dolayı takdir ettiklerini belirttiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=