Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Spor kursundan profesyonel lige

10 Eylül 2017, 17:10 - Okunma: 1339

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Beşiri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde açılan spor kurslarında basketbol eğitimi alan Merve Biğçe, 2. Lig takımı Diyarbakır Kayapınar Belediyespora transfer oldu.

İl Müdürlüğünün Basketbol antrenörü olan Heybet Nasıroğlu tarafından eğitilip ardından Beşirispor takımına yönlendirilen Merve Biğçe’nin başarısı kısa zamanda ilçede büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Beşiri Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü M.Ender Hazar; “Beşiri’li kızlarımız basketbol sporuna büyük ilgi göstermeye başladı. Son iki yılda yerel ve bölgesel başarılar elde ettik. İlçemizden ilk kez 2. Lig takımına transfer olan Merve Biğçe aynı zamanda Diyarbakır Dicle Üniversitesinde Beden Eğitimi bölümünü de kazanmayı başardı. 2. Lig takımı Kayapınarspor takımının yanı sıra Üniversitenin bayan basketbol takımındaki yerini de alacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Basketbol antrenörü Heybet Nasıroğlu ise bu gurunun tüm ilçenin ve ilin olduğunu söyledi. Nasıroğlu; “Kızlarımız spora daha yatkın. Boş zamanlarını erkeklere oranla daha iyi değerlendiriyorlar. İlçede kızlarımız basketbol sporuna büyük ilgi göstermeye başladı. Perimizle gurur duyuyor bundan sonraki profesyonel basketbol hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=