Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yüzmede sezon finali

25 Ağustos 2017, 19:46 - Okunma: 1414

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde yaklaşık 3 aydan beri İl spor merkezleri yaz kursları bünyesinde verilen yüzme eğitimleri sona erdi.

 7-14 yaş gruplarının ağırlık olarak eğitim gördüğü havuzda, 800 erkek ve 400 kız çocuğu düzenli ve birebir eğitimlerle yüzme öğrenmeleri sağlandı. 25 yüzme antrenörü eşliğinde verilen yüzme kursunun 25.08.2017 itibari ile sona erdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, önümüzdeki yıl 1200 olan resmi kayıtlarını en az yüzde 50 artırmak hedefinde olduklarını söyledi. 
YÜZMEDE 4 STİL DENENDİ
07-14 yaş arasındaki çocuklara yüzmeye geçiş, suda durma, el ve ayaklarını çalıştırma teknikleri, su korkusunu yenme ve benzeri teorik eğitimlerin yanı sıra yüzme tekniklerinin de öğretildiğini belirten İl Müdürü Eren; “Çocuklarımıza yüzmeye geçiş eğitimlerinin sonlarında kısa sürelide olsa serbest, sırtüstü, kelebek ve kurbağa stilleri de yüzme antrenörlerimiz tarafından verildi. Bu yıl daha verimli bir yüzme sezonu geçirdik. Velilerimizin duyarlılığı son derece takdire şayandı. Batman’da çocuklarımıza temiz, hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim verdiğimiz için son derece mutluyuz” diye konuştu.
GÖZLER KAPALI YÜZME HAVUZUNDA
Her yıl açık olarak hizmet veren Olimpik yüzme havuzunda 3-4 ay faydalanabildiklerini belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kapalı havuzun hizmete girmesiyle 12 ay süreli eğitimlere başlayacaklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Yeni şehir stadımızın yanında yapımı bitmek üzere olan kapalı havuzumuzun hizmete girmesiyle 12 ay boyunca düzenli ve kalıcı eğitimler vereceğiz. Batman halkının kapalı yüzme havuzlarını ihtiyaçları vardır. Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in büyük desteğiyle kısa zamanda bu açığımızın kapanacağına inanıyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=