Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Ben de sizler gibi futbolcu olmak isterdim’

22 Ağustos 2017, 20:30 - Okunma: 1164

Gençliğinde futbol oynamayı çok sevdiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy, “Keşke futbolcu olabilseydim” dedi.

 Hafta sonu ligin ilk maçına çıkacak olan Petrolspor futbolcu ve yönetimine moral ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, futbolcularla bir süre sohbet etti. Petrolspor’a, İstanbul Bayrampaşa Spor ile oynanacak maç öncesi moral ziyaretine; Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’in yanı sıra; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile TP Bölge Müdürü Mustafa Demir de hazır bulundu. Gençliğinde futbol oynamayı sevdiğini, en büyük hayalinin futbolcu olmak olduğunu kaydeden Başkan Vekili Aksoy, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için hazırladıkları projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyledi.
Futbolcularla sohbet eden Başkan Vekili Aksoy, Petrolspor’un bir şehir takımı olduğunu ifade ederek, “Her işte olduğu gibi kişi kendi işine dört elle sarılmalıdır. Kendi işinize kendi mesleğinize sahip çıktığınızda o işte mutlaka başarılı olursunuz” diye konuştu. Belediye tarafından 14 değişik mahallede yapılan Semt Spor Sahalarının faaliyete geçmesi için büyük çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Vekili Aksoy, “Semt Spor Sahası bulunan mahallelerimizde yetenekli çocuklarımıza yönelik mahalle takımı kurabiliriz. Deneyimli antrenör nezaretinde verilecek olan eğitimlerde, eleme usulü ile yetenekli sporcularımızı belirlenmiş oluruz” dedi. Ziyaret sonrası Petrolspor yönetimi ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirildi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=