Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa tenisinde yıldızlar yetişiyor

21 Ağustos 2017, 20:44 - Okunma: 1248

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl il spor merkezleri bünyesinde açılan yaz kurslarına masa tenisi branşında 603 kişi kayıt yaptırdı.

Tecrübeli antrenörler nezrinde ağırlıklı olarak Masa tenisi Merkezinde verilen kurslara, 12 yaş altı çocukların daha çok ilgi gösterdiği gözlemlendi. Batman'da son yıllarda Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve bir çok alanda Masa Tenisi sporcuların elde ettiği başarı bu branşa olan talebi artırdı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, il spor merkezlerine olan talebin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İl Müdürü Eren; "Masa Tenisine Batmanlı çocuklar tarafından kısa zamanda büyük ilgi gösterildi. Bu alanda tecrübeli ve Milli takımda görev yapan sporcu ve antrenörlerimiz var. Masa Tenisine velilerimiz ve çocuklarımız büyük ilgi gösteriyor. İmkanlarımız ölçüsünde Sayın Valimiz Ahmet Deniz'in desteğiyle Masa Tenisi branşını daha ileri seviyeye ulaştırmak için çabalayacağız." diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=