Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Süleyman Kaptan iş başında

30 Temmuz 2015, 00:34 - Okunma: 1540

Batman Petrolspor’un başarılı file bekçisi Süleyman Kasap, takımdaki sorumluluğunu artırarak, arkadaşlarına başarının yolunu anlatıyor.

Sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında Bolu’da hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekibin takım kaptanı Süleyman Kasap, takımdaki arkadaşlığın pekiştiğini ve başarılı olabilmek için herkesin üzerine düşeni yapacağını belirtti. Sezon öncesi takım arkadaşlarıyla sık sık bir araya gelen ve konuşmalar yapan kaptan Süleyman Kasap, başarının anahtarının çok çalışmak ve sakin kalmak olarak gösterdi. Bu sezon takım kaptanlığına getirilen Süleyman Kasap, antrenman öncesi direksiyon başına geçerek, takım arkadaşlarının moral ve motivesini yükseltmek için çaba harcıyor.  Kasap, “Bu sezon en büyük kozumuz sakinliğimiz olacak. Grupta bulunan takımların yaptıkları transferler bizleri ilgilendirmiyor. En büyük kozumuz genç olmamız ve birlik beraberliğimiz. Sezon içerisinde sakin olacağız, sakin oynayacağız. Her takıma karşı aynı tempoda hazırlanacağız. Her zaman dediğim gibi, biz işimizi yapacağız ve biz değil rakipler bizi düşünsün” ifadelerini kullandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=