Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Hedefi Petrolspor’da forma giymek

06 Ağustos 2017, 17:58 - Okunma: 1531

Batman Fen Bilimleri Okulları Futbol Takımının başarılı sağ açık, sol açık ve forvet oynayan 14 yaşındaki futbolcusu takımında görevini yapan ve bekleneni veren bir futbolcu. Birkaç takımın takibe aldığı genç forvet oyuncusu Halit Yıldız, hedefinin birgün Petrolspor’da forma giymek olduğunu belirterek, “Futbola eski futbolcu ve şimdi antrenörlük yapan Hacı Güldalı hocamın desteğiyle başladım.

 Yaşıma göre takdir edilen bir futbolcuyum, hedefim üst lig takımlarında futbol oynamak. Sağ, sol açık ve forvet mevkilerinde, hocamın saha içinde verdiği taktikleri fazlasıyla yapıyorum. Takım arkadaşlarımla elimden geldiğince sahada oyun kurmaya çalışıyorum. Daima iyi bir kondisyona sahip hızlı bir futbolcuyum. Futbolu benimseyerek oynuyorum. Hücum oyuncusu olarak takım arkadaşlarımın veya kendimin kişisel çabaları ile hücum alanına taşıdığımız topları gol amaçlı olarak kullanıyorum. 
En önemli sorumluluğum buluştuğum topları en uygun vuruş tekniğini kullanarak gol yapmaktır. Hücum oyuncusu olarak defans ve özellikle orta alanda görev yapan takım arkadaşlarım ile uyum içinde oluyorum. Takım arkadaşlarıma destek olmak, hücuma çıkan takım arkadaşlarıma hazırlık ve duvar pası için gerekli mesafeyi ayarlamak ve değişen saha içi pozisyonlara her an hazır olmamız isteniyor mevkiimizden. Bende hocalarımın verdiği taktikleri ezberlemek için büyük çaba sarf ediyorum . Batman Fen Bilimleri Futbol Takımında iyi şans buldum. Her geçen gün daha iyi olacağım” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=