Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TEİAŞspor yönetiminden İlhan’a plaket

04 Ağustos 2017, 17:48 - Okunma: 2391

Geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan, TEİAŞ Bölge Müdürü Süleyman ilhan'a, TEİAŞ Sporun yeni yönetimi tarafından yaptığı hizmetleri nedeniyle plaket verildi.

TEİAŞ toplantı salonunda gerçekleştirilen plaket töreninde; TEİAŞ'tan emekliye ayrılan eski bölge Müdürü Süleyman İlhan, TEİAŞ Spor teknik heyeti ve sporcular ve yeni TEİAŞ Spor yönetim kurulu başkanı Murat Kaya, yönetim kurulu üyelerinden; Ahmet İnanç, TEİAŞ Bölge Müdürü Mehmet Şerif Ekinci, eski TEİAŞ Spor kurulu üyelerinden İlhan Baran, Cemal Sevgili, Selim Başçı ve kurum çalışanları hazır bulundular. TEİAŞ Spor' un yeni yönetim kurulu başkanı Murat Kaya, “2010  yılında TEİAŞ Sporun kurulmasını sağlayan Sayın TEİAŞ  eski genel müdürümüz Kemal Yıldır ve kulübe  maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen LİMAK Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sayın Nihat Özdemir'e, Sayın Batman Valisi Ahmet Deniz’e ve maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. TEİAŞ Spor Kulübü’nü bu günkü konumundan daha ileri bir konuma getirmek için, bütün yönetim kurulu olarak, elimizden geleni yapacağız. TEİAŞ Spor'un tesisleşmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Plaket Töreni'nde konuşan eski TEİAŞ Spor Başkanı Süleyman İlhan ise, “Yola çıktığımızda bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen; başta, İş adamı Nihat Özdemir'e, TEİAŞ Eski Genel müdürü Sayın, Kemal Yıldır'a, Batman Valisi Ahmet Deniz'e ve bütün destek veren, herkese teşekkür ediyorum. TEİAŞ'tan ve TEİAŞ Spor'dan ayrılmış olsam bile, gönlüm, hep TEİAŞ Spor'da kalacaktır. Bu konuda her zaman yardım etmeye ve destek vermeye hazırım. Umarım, TEİAŞ Spor, geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da, başarılarına aynı şekilde  devam edecektir. Yeni yönetime ve TEİAŞ Spor'a  başarılar diliyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=