Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Şehmus Hazer, basketbol’da göğsümüz kabarttı

03 Ağustos 2017, 20:20 - Okunma: 2087

Türkiye Basketbol genç erkekler basketbol Avrupa şampiyonasında forma giyen Batmanlı sporcu Şehmus Hazer ile göğsümüz kabardı.

Slovakya’da düzenlenen 2017 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Milli Takımımızın, grup maçlarında oynadığı üç maçtan da müsabakaya ilk 5’te başlayan Batman’lı Şehmuz Hazer gururumuz oldu. Oynadığı Almanya, Rusya ve Karadağ müsabakalarında ortalama 13 sayı, 5 ribaunt, 5 asistle, 6 top çalma ve 30 dakika süre alarak müsabakalarda yer aldı. Basketbola Batman Gençlik Spor Kulübünde başlayıp, 3 yıl Batman 12 Dev Adam Basketbol Okullarında eğitim alan ve Basketbol gelişimini Batman Petrol Spor Kulübünde oynadı. Basketbol oyununu en üst düzeye çıkaran Petrol Spor Kulübü altyapısında oynadığı dönemde basketbolla Banvit Kulübünün dikkatini çekerek transfer oldu.
BATMANLI ANTRENÖRLER YETİŞTİRDİ
Batmanlı Şehmuz Hazer Banvit altyapısında gösterdiği başarısıyla Genç milli takıma kadar yükseldi. Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe yaptığı açıklamada; “ Şehmuz Hazer’in Basketbola başlamasına ve basketbol temel eğitiminde büyük emekleri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Tahir Gök, Ahmet Biçimli ve Gelişimini en üst düzeye çıkarmasını sağlayan Petrol Spor Antrenörü Aydın Demirboğa ve Batman 12 DABO Antrenörlerine sonsuz teşekkürler” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=