Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yeni transferler, taraftarlarla buluştu

23 Temmuz 2017, 19:23 - Okunma: 1740

Petrolspor’un etkili taraftar grubu ‘Yarasalar’ tarafından gündeme getirilen ve yönetimin sıcak karşıladığı önerinin ardından takıma yeni transfer edilen futbolcular, teknik heyet ve yönetim, Atatürk parkında düzenlenen organizasyonla taraftarlarla buluştu.

 İç ve dış transferlerin yer aldığı futbolcu- taraftar buluşmasında özellikle Yarasalar Taraftar Grubunun ilgisi ve meşaleli desteği görülmeye değerdi. Kulübe transferi gerçekleştirilen futbolcuların isimleri tek tek okunurken, birlik mesajları da verildi. Taraftarların yoğun ilgisi, zaman zaman yaptıkları tezahüratlarla devam etti. Futbolcu ve taraftar buluşması etkinliğinde konuşan Başkan Ekrem Konaç, “Biz bu sene taraftarlarımıza olan borcumuzu; iyi oynayıp, mücadele ederek ödeyeceğiz. Takımımız yenilse de yense de sahadan boynu bükük olarak ayrılmayacaktır.  Zaman zaman sıkıntılar da olacak veya tökezleyeceğimiz günler de olacak ama biz mücadelemizi en üst seviyede tutacağız” ifadelerini kullanarak taraftarlara ve kamuoyuna güven verdi. Etkinliğe, iç transferler, Halil Aşut, Erman Taşkın, Ensar Çetinkaya ve Bahri Ekinci iye dış transferler olan, Reha Kurt, Murat Akgül, Emre Aydın, Veysel Karadağ, Muhammet Uyanık, Celal Aras, Yusuf Kanağı, M. Mahmut Emir ve Emre Bayram alkış alan isimler oldu. Etkinlikte söz alan Yarasalar Taraftar Grubu Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, “Hayırlı olsun. Biz yarasalar olarak gerektiğinde en büyük muhalif, yada en büyük destekçi olarak ön plana çıkacağız. Eğer takımda mücadele ve güzel futbol olursa sonuna kadar destekleyeceğiz.  Umarım şehir, takım ve kurumlar arasında güzel bir birliktelik olur ve takımımız başarılı olur. Bu konuda bize düşen görevi destek sunarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=