Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Karşıyakaspor Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

16 Haziran 2017, 19:05 - Okunma: 1336

Batman Karşıyakaspor kadın futbol takımı genç ve yıldız kızlar kategorilerinde Türkiye Şampiyonasına katılmaya hazırlanıyor.

5-10 Temmuz tarihleri arasında Van ve Nevşehir illerinde yapılacak olan gruplarda Batman’ı temsil edecek. Geçen yıl kurulan Karşıyakaspor bayan futbol takımı, bu yıl Türkiye şampiyonasına iddialı hazırlanıyor. Amaçlarının Batman’ı üst liglerde temsil etmek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Orhan Aslan, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Başkan Aslan; “Büyük zorluk ve emeklerle kurduğumuz bayan futbol takımımız 2016-2017 futbol sezonunda başarılı bir lig geçirdi. Yıldız ve gençler kategorilerinde oynayacak olan sporcu kızlarımız 3. Lig tecrübesiyle mücadele edecekler. Şampiyonada son derece umutluyuz. Batman’ı ulusal arenada temsil etmenin çabasındayız. Özellikle Batman Valimiz Sayın Ahmet Deniz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Eren beye, takımımız adına katkılarından teşekkür ediyorum” diye konuştu. Aslan ayrıca, bayan futbol takımlarına ilginin her geçen gün arttığını da sözlerine ekledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=