Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Balkan Şampiyonasında, Batman rüzgârı

13 Haziran 2017, 18:12 - Okunma: 1450

Bulgaristan’ın Albena kentinde yapılan ‘Masa Tenisi Balkan Şampiyonasında’ Batmanlı sporcu Şükran Cangir, turnuvaya damgasını vurarak ikincisi oldu.

 7-11 Haziran tarihleri arasında yapılan Balkan Şampiyonasında Yıldız Milli takımlar kategorisinde, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün antrenörü Recep Bezenmiş’te görev aldı. Balkan Şampiyonasında ilk kez Milli takım formasını giyen, geçen yılın Küçükler Türkiye Şampiyonu, bu sezonun ise Yıldızlar Türkiye İkincisi Şükran Cangir, Balkan Şampiyonasında yıldızlar ferdi maçlarında finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Milli takım formasıyla ferdi olarak yarışan Batmanlı sporcu Şükran Cangir, ilk turda Makedon Gurschi'yi 4-1, ikinci turda Bulgar İlieva'yı 4-2, çeyrek finalde ise Romen Uratu'yu 4-2 yenerek yarı finale kaldı. Yarı finalde Makedon Brinza'yı 4-1 mağlup eden sporcumuz Şükran Cangir, final maçında ise tecrübeli rakibi Romen Elena Zaharia’ya şansız bir şekilde yenilerek gümüş madalya aldı. Yine yıldız erkek kategorisinde Milli Formayı giyen Batmanlı sporcumuz İbrahim Atuğ ise Balkan üçüncüsü olmayı başardı. Türkiye yine Balkan şampiyonasında Batmanlı sporcuların yüksek puanlarıyla takım halinde birinciliği kimseye kaptırmadı.
‘MİLLİ FORMAYI GİYMEK ONURDUR’
‘Milli Formayı giymek onurdur, şereftir’ diyen Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Balkan şampiyonasında daha önce atletizmde elde edilen başarıya, masa tenisinin de eklenmesinin gurur verici olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “Balkan şampiyonasında büyük bir başarı örneği gösteren sporcumuz Şükran Cangir, İbrahim Atuğ ve Milli takım antrenörümüz Recep Bezenmiş’i kutlarım. Batman’ı ve Türkiye’yi Milli takım formasıyla en iyi bir şekilde temsil etmişlerdir. Kazanılan başarı Masa tenisi camiasına, Batman’ımıza ve Türkiye için bir büyük bir övünç ve gurur kaynağıdır” diye konuştu. Batman Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ayrıca, Balkan şampiyonasından sonra Temmuz ayında da Avrupa Şampiyonasında Batmanlı sporcuların Milli Takım forması giyeceklerini söyledi. Eren; “Hedefimiz tüm kategorilerde Milli sporcularla ilimizi ve ülkemizi temsil etmektir. Bunun için deneyimli ve eğitimli antrenörlerimize büyük görevler düşüyor. Kurum olarak her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in desteğini arkamızda gördüğümüz sürece nice başarılarla ilimizin tanıtımına katkı sunacağız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=