Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Yaz kurslarından, milli takıma

08 Haziran 2017, 18:57 - Okunma: 1245

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl yaz aylarında açtığı yaz kurslarında basketbol eğitimi alan İşitme Engelli Mustafa Tufan, Milli Takım Kampına çağrıldı.

Samsun’daki U20 İşitme Engelliler Basketbol Milli Takım 1. Kampı Samsun’da 4-11 Haziran tarihleri arasında devam ediyor. Amisos Atakum otelde kampa giren Batmanlı İşitme Engelli Tufan, hedefinin 2. Kampa kalıp, Milli Takım forması giymek olduğunu söyledi. 
‘HEDEFİMİZ MİLLİ SPORCULAR’
Bu yaz açacakları yaz kurslarıyla başarılı ve eğitimli sporcular yetiştireceklerine inandıklarını belirten Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, gençlere destek olmaya ve sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Yaz kurslarında Antrenörümüz Ahmet Cemil Biçimli’nin yanında Basketbol eğitimi gören 20 yaşındaki Mustafa Tufan, U20 İşitme Engelliler Basketbol Milli Takım kampına çağrıldı. Batman’da ilk olan bu başarının örnek teşkil etmesi ve yeni sporcuların yetişmesini diliyoruz.  Tufan’a kampta başarılar diliyorum. Dileğimiz İşitme Engelli Mustafa Tufan’ın Milli Takım forması giyerek Batman ve ülkemizi gururla temsil etmesidir” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=