Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sason, sporda hedef yükseltti

29 Mayıs 2017, 18:21 - Okunma: 1150

Batman Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Beden Eğitimi ve Spor liselerine hazırlık kurslarında hedef büyüttü.

Geçen yıl hazırlık kurslarına hazırlanan öğrenci sayısının 25 civarında olduğunu belirten Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Eşref Çelik, bu sayılarının şu anda 60 civarında olduğunu söyledi. İlçe Müdürü Çelik; “İlçedeki gençlerle bu yıl özellikle spor lisesinin kontenjanın  %50’sini almayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışıp başarılı olmalıyız. Yine beden eğitimi hazırlık kurslarımızda aralıksız sürüyor. Kapımız özel yetenekleriyle üniversite veya spor liselerine yerleşmek isteyen herkese açıktır. Hedefimiz bu yıl 90 öğrenciyi özel yetenek sınavlarına hazırlamaktır” diye konuştu. Çelik ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla eğitimlerin 20.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılacağını da sözlerine ekledi.
GENÇLİK SPOR KULBÜ KURULDU
 Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Eşref Çelik, ‘Sason Gençlik Spor’ kulübüyle ilçedeki gençlerin tüm sportif ve kültürel faaliyetlere de katılım sağlayacaklarını söyledi. Çelik; “Kaymakamlığımız, belediyemiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve tüm halkımızla liglere katılım sağlayacağız.” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=