Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Ortaokullar futbol finali yapıldı

24 Mayıs 2017, 20:22 - Okunma: 1796

Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak’ın destekleriyle başlatılan ortaokullar arasında futbol final maçı ile basketbol turnuva maçları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Halı sahasında yapılan futbol final maçı ile kapalı spor salonunda yapılan basketbol turnuvalarına İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, Şube Müdürleri Mehmet Ergül ve Selim Karahanlı, Daire amirleri, Kurum/Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrencilerin katıldığı kızlar ve erkeklerde futbol final maçlarıyla futbol turnuvaları sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda yapılan basketbol turnuvaları ise başladı. Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokullarda okuyan öğrencileri spora teşvik etmek, spor bilincini geliştirmek, sporcuları ön plana çıkarmak ve yaşam boyu spor adı altında yaz okulları faaliyetlerini geliştirip süreç içerisinde okul takımlarının alt yapısını oluşturup müsabakalara hazırlamak için başlatılan Beşiri Kaymakamlığı Bahar Spor turnuvaları kapsamında, İlçe merkezi ve köylerde bulunan 23 ortaokulda küçük kızlar ve küçük erkeler futbol ve basketbol takımları kurulmuştu. Ortaokullar arası kızlar futbol final maçında Hürriyet Ortaokulu birinci, Danalı Ortaokulu ikinci, Yunus Emre Ortaokulu üçüncü olurken, Değirmen Üstü Ortaokulu dördüncü oldu. Ortaokullar arası erkekler futbol final maçında Doğankavak Ortaokulu birinci, Bahçeli Kapaklı Ortaokulu ikinci  olurken  Yunus Emre Ortaokulu  üçüncü oldu. Birinci gelen takımlara madalyaları ile kupayı İlçe Kaymakam Mustafa Maslak, ikinci gelen takımlara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, Üçüncü gelen takımlara Şube Müdürleri Mehmet Ergül ve Selim Karahanlı madalya ve kupalarını verdiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=