Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TÜGVA futbol turnuvasında sona doğru

21 Mayıs 2017, 19:59 - Okunma: 1652

Türkiye Gençlik Vakfı Batman tarafından düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında yarı final ve final eşleşmeleri belli oldu.

Geçen hafta büyük bir ilgi ile başlayan liseler arası futbol turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. TÜGVA yönetiminin yaptığı açıklamada, şöyle denildi; “Okullarımızın yoğun katılımı bizleri sevindirdi. Ayrıca gençlerin yüzündeki heyecan ve aralarındaki tatlı rekabet gün boyu yaşadığımız yorgunluğu ve öğrencilerin yaşadığı yoğun ders ve sınav stresini bir nebzede olsa unutturdu. Yapılan elemeler sonucunda 4 takımın yarı finale kaldı. Yarı final maçlarının sonucunda finalistler Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Büyük final 24 Mayıs tarihinde oynanacak. Futbol severlerin davet edildiği finalinde kıran kırana geçeceği şimdilerden belli.” Üçüncülük maçının da Atatürk Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesi arasında yine aynı tarihte yapılacağı ifade edildi. İl temsilcisi Demirhan, birinci, ikinci ve üçüncü takıma çeşitli hediyelerin verileceğini başta spor Koordinatörü, diğer koordinatörler, turnuvaya büyük destek veren başta Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren’e katkılarından ötürü teşekkür etti. Demirhan, “Finale bütün halkımız ve sporseverler davetlidir. TÜGVA sosyal sorumluluk bilinci içinde bir vakıf olarak, önümüzdeki günlerde de gençlerimizin vaktini değerli kılan etkinlikler yapılacağını bildirilerek ilimizin güzide basın teşekkür ederiz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=