Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Antrenörlük belgesini aldılar

16 Mayıs 2017, 19:25 - Okunma: 1246

Türkiye WUSHU Federasyonu Başkanlığının Batmanda gerçekleştirdiği 1. ve 2. kademe antrenör eğitim kurslarını başarıyla bitiren Antrenörlere Belgeleri verildi.

Batman’da gerçekleşen Doğu ve güneydoğu illerinden katılımın olduğu antrenörlük kurslarını başarıyla bitirip antrenörlük belgesini almaya hak kazanan genç antrenörlere antrenörlük belgeleri gören yaptıkları illerde kendilerini ziyaret eden  Türkiye WUSHU Federasyonu Üst İstişare Kurulu Üyesi ve Bölge koordinatörü Abdulaziz Velioğlu antrenörlük yetki belgelerini vererek kendilerine başarılar diledi. Türkiye WUSHU Federasyonu Üst İstişare Kurulu Üyesi ve Bölge koordinatörü Abdulaziz Velioğlu; “Türkiye WUSHU Federasyonu Başkanlığı olarak 1. ve 2. kademe antrenör eğitim kurslarımızı Batman ilimizde 13 Kasım -24 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmiştik. Doğu ve güneydoğu illerinden katılan toplam 60 genç antrenörümüz kursları başarıyla tamamlayarak antrenörlük belgesi almaya hak kazanmışları. Bu antrenörlerimizi görev yaptıkları illerde ziyaret edip belgelerini verdik ve kendilerine başarılar diledik. Genç antrenörlerimize görev yaptıkları illerde antrenman sonrası sporculara kitap okuma saati uygulamalarını bunu devamlı bir şekilde sürdürmelerini istedik ve ziyaret ettiğimiz illerde bu uygulamamızı da başlattık” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=