Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TP turnuvası tüm heyecan ile devam ediyor

12 Mayıs 2017, 17:46 - Okunma: 1189

Türkiye Petrolleri Batman bölge müdürlüğü her yıl geleneksel olarak düzenlediği TP üniteler arası futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

 Ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği turnuvanın favori takımlarından Sondaj sporu 5-2'lik farklı skorla yenerek 4'te 4 yaptı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşmada Gençlerbirliği'nin gollerini Çağrı (2), Emre, Sıddık ve Samet attı. Petrol emekçilerinin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar adeta profesyonel müsabakalara taş çıkarıyor. Gençlerbirliği teknik direktörü Ömer Kepçe'nin desteğiyle güçlü rakibi olan Sondajı 5-2'lik farklı skorla yenerek liderliğe yükseldi. Oynanan karşılaşmadan sonra Gençlerbirliği kulüp başkanı Abdülbaki Akpınar, sporcu arkadaşlarını Batman'ın nezih mekanlarından olan Sadık künefede ağırlayarak sporculara moral verdi. Akpınar yaptığı açıklamada, “Her yıl geleneksel olarak yapılan TP turnuvasında kapsam içi ve kapsam dışı personeli kaynaşması amacıyla yapılan bu sosyal aktivite bizi olduğu kadar tüm çalışanlarımızı sevindirmiştir. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=