Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Beşiri’de nefes kesen futbol turnuvası

11 Mayıs 2017, 18:58 - Okunma: 1481

Beşiri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün yaklaşık bir ay önce organize ettiği ‘Kurumlar Arası’ futbol turnuvasının final müsabakası nefesleri kesti.

Beşiri Mesleki Teknik Anadolu Lisesi takımının Jandarma takımına karşı 4-2 geriye düşmesine rağmen, ikinci yarıda büyük bir başarı örneği göstererek karşılaşmayı 5-4 kazanarak şampiyon oldu. Karşılaşmada şampiyon olan Beşiri Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin kupa ve madalyalarını ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak verirken, ikinci olan Yontuk-Bilek ilkokulu takımının ödüllerini ise Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Halil Eren verdi. Üçüncü olan Jandarma takımının kupa ve ödüllerini ise Beşiri Jandarma Komutanı Fikret Yavuz verdi. Karşılaşmaya 17 takımın katılım sağladığını belirten Beşiri Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Ender Hazal, yapılan sportif faaliyetlerin ilçeye yeni bir hava getirdiğini söyledi. Karşılaşmayı Beşiri İlçe Müdürü Ubeydullah Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Sekin, İlçe Nüfus Müdürü İrfan Ertaş, Müftü vekili Maşuk Sütçü, Öğretmen Evi Müdürü Mesut Ergül, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ergül ve çok sayıda sporsever izledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=