Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TP turnuvasında kıran kırana maçlar

10 Mayıs 2017, 18:46 - Okunma: 1154

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği üniteler arası futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

Önveki gün oynanan karşılaşmada turnuvanın güçlü ekiplerinden Sondajspor, Diyarbakır Üretim Birliksporu hakeme rağmen 3-2’lik skorla yenmesini bildi. Büyük bir heyecan ve çekişme içinde geçen karşılaşmada golleri Sondajspor'dan Bünyamin, Rıdvan ve Ömer atarken rakip takımın gollerini Nizam ve Bedrettin kaydetti. Atmosferin yüksek olduğu müsabakada karşılaşmanın orta hakemi zaman zaman verdiği yanlış karalarla Sondajspor cephesi ile karşılaşmayı izleyen sporseverlerden tepki aldı. Sondajspor hakeme rağmen güçlü rakibini 3-2 yenerek turnuvada 3’te 3 yapması petrol emekçilerini sevindirdi. Özellikle Sondajspor'da Bünyamin, Cemal, Rıdvan ve Emre'nin güzel oyunu galibiyeti getiren en büyük etken oldu. Başarılı futbolcu Bünyamin, “Bu anlamlı galibiyeti başta tüm sondaj emekçileri tüm çalışma arkadaşlarım olmak üzere bugün doğum günü olan küçük kızıma armağan ediyorum” dedi. Türkiye Petrolleri turnuvasında Diyarbakır Birlik karşısında hakeme rağmen anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirten Sondajspor Kulüp Başkanı Lütfü Zabun, “Turnuvada 3’te 3 yapan sporcu arkadaşlarımı ve teknik heyetimi kutlarım. Mesai saati dışında bu tür sosyal aktiviteler bize ve çalışma arkadaşlarıma moral oluyor. Turnuvayı düzenleyen tertip komitesine ve Petrolspor kulübüne teşekkür ediyorum ve sporcu arkadaşlarıma moral ve motivasyonun yükselmesi için Mado'da kahvaltıya davet edeceğim” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=