Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Taekwando’da 5 sporcu Türkiye finalinde

08 Mayıs 2017, 18:15 - Okunma: 1011

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Muş’ta yapılan yıldız kız-erkek Taekwondo grup şampiyonasına katılım sağlayan 12 sporcudan 5’i derece yaparak Türkiye finallerine yükseldi.

37 kilogramda Petrol Ortaokulundan Rojin Saygı birinci, 33 kilogramda Necat Nasıroğlu Ortaokulundan Betül Cengiz ikinci, 51 kilogramda Hasankeyf Ortaokulundan Elanur Türkan ikinci, 41 kilogramda Cumhuriyet Ortaokulundan Kadir Gezer üçüncü ve 33 kilogramda Petrol Ortaokulundan Hamza Görkenbaş üçüncü olmayı başardı. Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Trabzon, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkâri, Iğdır, Tunceli, Kars, Mardin, Malatya, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van illerinden 20 siklette 285 sporcu katılım sağladı. Büyük bir başarı örneği gösteren 5 sporcumuz 26-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında Marmaris’te ilimizi temsil edecekler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, derece yapan sporcuları kutlayarak finallerde başarılar diledi. Eren; “Taekwondo sporu büyük emek ve zaman isteyen bir branş. Onun için Taekwondo İl Temsilcisi Habip Çelik, antrenörlerimizi Ö. Levent Sincar, Şükrü Şakar, Metin Ekinci ve Fikri Bulundu grup maçlarında büyük bir özveri ile çalıştılar. Hepsini kutlar ve aynı başarının finalde de elde edilmesini bekliyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=