Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sason’da futbol şenliği

04 Mayıs 2017, 16:11 - Okunma: 1448

Batman Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği ‘Kurumlar Arası Futbol Şenliği’ne büyük ilgi gösteriliyor.

10 takımın katılım sağladığı futbol Turnuvası 24 Nisan’da başladı. 7 Mayıs’ta finali müsabakalarının oynanacağını belirten Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, amaçlarının kurumlar arası diyalog ve ilişkileri sporla pekiştirmek olduğunu söyledi. Futbol turnuvasının yanı sıra, voleybol, atletizm, badminton ve ilçenin sporla canlanması için tüm branşlarda faaliyetlerinin süreceğini belirten Çelik; “Spor en iyi kaynaşma ve dayanışma aracıdır. Onun için göreve geldikten sonra aktif ve başarılı çalışmalara imza atmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. İlçemizin sportif, kültürel ve farklı alanlarda en iyi bir şekilde anılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm kurum takımlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=