Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Gazetemizin Mizanpajcısı Vali Denizle aynı karede

01 Mayıs 2017, 20:01 - Okunma: 1067

Geçtiğimiz gün Basın ve kurumlar arasında 16 Mayıs Şehir Stadında yapılan futbol karşılaşmasında Vali Deniz’in de yer aldığı takıma karşı 4-3’lük bir skorla kaybeden basın takımında ter dökenler arasında yer alan mizanpajcımız ve aynı zamanda eski amatör topçulardan olan Veysel Arslan, maç öncesi Vali Denizle aynı karede poz verdi.


Basın ve kurum kurumlar karması arasında oynanan çekişmeli ve zevkli geçen maçta uzun zamandır futbola ara vermesine rağmen iyi bir mücadele sergileyen çalışanımız  Aslan’ı tebrik eden Batman Valisi Deniz’in de karşılaşma boyunca göstermiş olduğu mücadeleci oyunu takdir topladı. Zaman zaman çeşitli etkinliklerin ardından  yapılan futbol karşılaşmalarıyla kurumlar ve basın arasında oluşan sosyal  ve sportif birliktelik  ilimiz adına önemli bir katma değer olarak ön plana çıkarken, tüm amacı ilimize önemli  hizmetler kazandırmaya çalışan Vali Deniz de bu alanda hatırı sayılır bir ilgiyle karşılaşması dikkatlerden kaçmıyor.
Haber- Bünyamin  Ayaz
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=