Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrol farklı bitirdi 2-5

30 Nisan 2017, 20:40 - Okunma: 1325

Sezonun son maçında deplasmanda kümeden düşmesi kesinleşen Türk Metal Kırıkkalespor ile karşılaşan Petrolspor, yeden ağırlıklı takımı ile rakibini farklı yenmeyi başardı.

 Karşılaşmanın 14. Dakikasında Batuhan’ın attığı gol ile geriye düşen Petrolspor, 33. Dakikada genç oyuncu Yunus Emre Kayıkçı ile skora dengeyi getirdi: 1-1. Moralsiz rakibi karşısında iyi oynayan konuk ekip Petrolspor, 40. Dakikada Veysel Kılıç’ın attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Petrolspor, 48. Dakikada Mustafa Aydoğdu’nun attığı gol ile farkı ikiye çıkardı: 3-1. Her iki takımın golü düşürdüğü karşılaşmanın 57. Dakikasında Batuhan Aslan’ın attığı gol ile skor 3-2’ye geldi. Petrolspor, Hüseyin Cankut Atasoy’un 68 ve Veysel Kılıç’ın 71. Dakikalarda attığı goller ile skoru 5-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Petrolspor sezonu farklı skorla bitirdi. Ligin son maçından 3 puan alan Petrolspor sezonu 43 puanla 12. Sırada kapattı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=