Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Eren, antrenörleri dinledi

18 Nisan 2017, 17:32 - Okunma: 1122

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atandığı günden beri yoğun bir şekilde çalışan, Halil Eren antrenörlerle bir araya geldi.

Kurum bünyesinde görev yapan antrenörlerle görüşüp onları dinleyen Eren, Batman gençliği için daha çok çalışılması gerektiğini söyledi. İl Müdürü Eren yaptığı açıklamada; “Amacımız bütün dallarda aktif olup, herkesin spor yapmasını sağlamaktır. Bunun için en önemli görev antrenörlerimize düşüyor. Batman olarak bugüne kadar belli başlı branşlara daha çok yönelmiş durumdayız. Bizim için tüm branşlar aynı değerde olup, sporcuların farklı branşlara yönelmesini sağlamalıyız. Kentin 4 bir yanında sporcu taraması yapılmalı, açık ve kapalı spor salonlarında, okullarımızda ve diğer spor yapılabilecek alanlara yönelmelisiniz. Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sporda marka şehir olmak için, hep birlikte daha çok çalışmalıyız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=