Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Küçük şampiyonlar belediyedeydi

31 Mart 2017, 19:03 - Okunma: 1075

Küçük erkekler Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanan Batman TED Koleji ‘Küçük Erkek Basketbol Takımı’ öğrencileri Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Türkiye Küçük Erkekler Basketbol Yarı Final Şampiyonasında birinci olan ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan öğrencileri makamında kabul eden Başkan Vekili Aksoy, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tarihinde bir ilke imza atan Batman TED Koleji Küçük Erkekler Basketbol takımı, Türkiye’de ilk 8 takım arasına girdi. 19-23 Nisan tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olan öğrencilerle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Aksoy, “Bir ilke imza attınız. Sizlerle gurur duyuyorum. Manisa’da düzenlenecek olan şampiyonada da umarım başarılı olursunuz” dedi. Takım yönetiminin de katıldığı ve samimi bir atmosferde geçen ziyaretin ardından toplu halde fotoğraf çekimi gerçekleşirken sporcular, ziyaretten mutlu ayrıldıklarını ifade ettiler.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=