Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


125 Sporcuyla badminton bahar şenliği

31 Mart 2017, 19:02 - Okunma: 1006

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren, Kozluk Gençlik Spor her yıl geleneksel hale getirdiği, ‘Badminton Bahar Şenliği’ 125 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Badminton faaliyet programında yer alan İlçelerde Badminton Bahar şenliğinin ilki 27-29 Mart 2017 tarihleri arasında Kozluk ilçesinde yapıldı. Minik Kız- Erkek, Küçük Kız- Erkek, Yıldız Kız - Erkek ve Genç Kız- Erkek olmak üzere 8 kategoride toplam 125 sporcunun katılımı ile Badminton Bahar Şenliği sona erdi. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren tüm branşlarda bahar şenlikleri yapacaklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman merkezin yanı sıra 5 ilçemizde ve hatta beldelerimize kadar şenlikler yapacağız. Amacımız tüm spor dallarında aktiviteler yapmaktır. Bunu için yeni projelerle farklı alanlarda çalışmalarımız olacaktır” diye konuştu. Eren ayrıca emeği geçen antrenörlere teşekkür etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=