Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Sason’da voleybol bahar turnuvası finali

30 Mart 2017, 17:52 - Okunma: 1070

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan, Sason ilçe Müdürlüğü her yıl geleneksel hale getirdiği, ‘Voleybol Bahar Turnuvasının’ finalini yaptı.

Mart ayında yapılan ‘Voleybol Bahar Turnuvasına’ erkek ve kızlarda 8’zer takım katalım sağladı. Sason Kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Erkeklerde birinciliği ve ikinciliği Anadolu Lisesi takımları alırken, üçüncülük kupasını ise İmam Hatip lisesi aldı. Kızlarda Anadolu Lisesi birincilik ve üçüncülüğü alırken, ikinciliği ise İmam Hatip Lisesi almayı başardı. Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün kapalı spor salonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere Kaymakam Ökkeş Beyaz, kupa ve madalyalarını verdi. Oynanan final maçlarını Kaymakam Ökkeş Beyaz, İlçe Milli eğitim müdürü Feyzullah Yar, Sason Gençlik Hizmetleri ilçe Müdürü Ahmet Kaplan, ilçede görev yapan hâkim, savcı ve bazı askeri erkân mensupları katılım sağladı. İlçe Müdürü Ahmet Kaplan, bahar ayında bu tür etkinlikler yaptıklarını ve amaçlarının sporla gençleri kazanmak olduğunu söyledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=