Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


TED’li minikler harika

29 Mart 2017, 20:32 - Okunma: 1110

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okul sporları kapsamında yapılan minikler Basketbol şampiyonasında İl, grup ve yarı finallerde büyük bir başarı gösteren Batman TED Koleji takımı Türkiye’de ilk 8 takım arasına girmeyi başardı.

Batman’ı büyük bir gurur ile temsil eden TED Kolejinin minik basketbol takımı 19-23 Nisan tarihleri arasında Manisa ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılım sağlayacak.  Türkiye’de ilk 8 takım arasına girmenin büyük bir b aşarı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği geçenleri kutladı. Eren yaptığı açıklamada; “TED Kolejinin minik basketbol takımı bizleri ve tüm spor camiasını gururlandırdı. İnşallah aynı başarıyı finallerde de gösterip şampiyonluk kupasını ilimize getirirler. Yarı finallerde güçlü rakiplerini elemişler. Bütün TED koleji idarecilerini, hocalarını ve sahada mücadele eden tüm yürekli miniklerimizi kutlarım” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=