Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman’da ilk kez dart şampiyonası yapıldı

22 Mart 2017, 19:22 - Okunma: 1318

Batman’da Okul Sporlarında kapsamında ilk kez Dart il şampiyonası yapıldı.

İlimizde her geçen gün yaygınlaşan Dart sporunun yıldız kız-erkek ve genç kız ve erkeklerde il birinciliği seçmeleri çekişmeli maçlara ev sahipliği yaptı. Okul Sporları yıldız kız ve erkekler kategorisinde 6 okul 12 takım ve 48 sporcu ile katılım sağladı. Genç kız ve erkeklerde 3 okul 6 takım 24 sporcuyla katıldı. Yapılan il birinciliği seçmelerinde yıldız erkekler kategorisinde Sason Çilekli Ortaokulu birinci olurken, Kültür Ortaokulu ikinci, GAP Ortaokulu üçüncü ve 16 Mayıs Ortaokulu ise dördüncü oldu. Yıldız kızlarda Kültür Ortaokulu 1. ci, Sason Çilekli Ortaokulu 2. ci, Şehit Öğretmenler ile GAP Ortaokulu eşit puan aldıkları için ortak 3. cü oldular. Genç erkeklerde Spor Lisesi birinci, Malabadi Mesleki ve Tekniki Anadolu lisesi ikinci ve Batman Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç kızlarda ise Batman Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ise üçüncü oldu.
“DART SPORU HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, dart sporunun hak ettiği yere geleceğini ve bu konuda çalışmalara başladıklarını söyledi. Eren, aktif il temsilcilerine destek vereceklerini belirterek şunları söyledi; “Öncelikle katılım sağlayan tüm okullarımızı, sporcularımızı ve İl Temsilcimiz Murat Bademci’yi tebrik ederim. Yapacakları tüm çalışmalarda desteklerimiz devam edecektir.” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=