Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa tenisinde Batman farkı

21 Mart 2017, 19:27 - Okunma: 1136

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm spor branşlarında olduğu gibi, masa tenisi branşında da fark yaratmaya devam ediyor.

Son olarak ilimizi 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılan yıldızlar Türkiye şampiyonasında temsil eden takımlar, kente dereceyle döndüler.  Yapılan müsabakalarda 1955 Belediyespor kız Takımı Türkiye 4.sü, Çift kız müsabakalarında Gençlik spor kız sporcularından Şilan Gülseren ve Ayşegül Işık Türkiye 3.cüsü, Ferdi müsabakalarda 1955 Batman spor kız sporcusu Şükran Cangir Türkiye 2.si oldu. Ayrıca Fenerbahçe Spor kulübünde forma giyen Batmanlı İbrahim Atuğ Ferdi müsabakalarında Türkiye 2.si olmayı başardı.
‘MASA TENİSİNDE İYİ YOLDAYIZ’
Batman’ın masa tenisinde iyi yol kat ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını söyledi. Eren yaptığı açıklamada; “Masa tenisi branşında İl Karması, Okul Sporları, kulüplerde ve ferdi branşlarda sayısız başarıya imza atan kent olduk. Sporun evrensel olduğunu ve her alanda gelişmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Onun için Batman’ın tanıtımını en iyi bir şekilde spor ile yapabiliriz. Kurum olarak tüm imkânlarımız ile sporun ve sporcunun hizmetindeyiz.” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=